Tarot za ljubav

tarot za ljubav

Veliki je broj tarot špilova koje se koristi prilikom otvaranja za ljubav. Od samog savjetnika ovisi izbor tarot špila. Pojedini savjetnici u radu koriste samo jedan špil, drugi više njih. Savjetnici se najčešće oslanjaju na špilove s kojima su dobro upoznati.

Jedan od najboljih tarota za ljubav

Lenormand karte su definitivno jedan od ponajboljih tarot špilova kada je riječ o ljubavi. Radi se o kartama francuskog podrijetla. Lijepo su i bogato ilustrirane. Špil se sastoji od 36 karata. Iako karte nose različita imena, kada ih se ukrsti prilikom tumačenja čudo se dogodi. Pojedine karte se jako tiču ljubavi kao što je Muškarac, Žena, Srce i Mjesec. Kod Lenormand karata najbolje je koristiti jednostavne tehnike otvaranja. O nekom pitanju ljubavnog, bračnog ili sličnog karaktera dobije se kristalno jasna slika, bila ona dobra, loša ili nešto između. Lenormand karte su vrlo prijateljski nastrojene prema početnicima. Nakon nekog vremena karte se počnu doživljavati kao da se radi o dobrom prijatelju koji pripomogne kada je god to potrebno.

Tarot za ljubav druge karte

Među stotinama tarot špilova može se pronaći poveći broj onih koji su vrlo dobri za pitanja o ljubavi. Primjerice, od domaće autorice Vesne Burcse, tarot Svjetlost duše je jedan od boljih. Naime, ovaj tarot je vrlo racionalan, prizemljen. Sastoji se od standardnih 78 karata podijeljenih na male i velike arkane te dvorske karte. Svjetlost duše nije lagan tarot u smislu da se ne dobivaju samo proročki odgovori. Ljubavni tarot je tako koncipiran da se sa svakim upitom dobiva i savjet. A poznato je da je u velikom broju slučajeva kvalitetan savjet zlata vrijedan. Svjetlost duše je ozbiljan tarot. Mogu ga svi proučavati, no kada se dublje uđe u značenje karata osjeti se namjera autorice da karte približi više starijoj, iskusnijoj populaciji nego mlađoj.

Tarot za ljubav – vrste pitanja

Pojedini tarot savjetnici vole primati isključivo pitanja vezana za ljubav. Nevjerojatno je čega se sve savjetnici ne naslušaju. Od nemogućih ljubavi, silnih prevara, lažnih trudnoća pa sve do vještih manipulacija, bračnih brodoloma, nasilnih partnera. Uz kvalitetan tarot špil vrlo je važno da savjetnici imaju dovoljno sluha za ljude koji ih zovu. Ovo posebice vrijedi u najtežim situacijama kada savjetnik igra ulogu jako dobrog prijatelja u kombinaciji s psihologom. Činjenica je da otprilike 50 posto svih pitanja se tiče nekog oblika ljubavi. Situacije su ponekad nevjerojatne. Zapleti znaju biti kao u najboljim sapunicama. A savjetnici to moraju i trebaju sve saslušati s osmijehom na licu. Ljubav doista nije lagana.