Tarot telefonski brojevi

Tarot telefonski brojevi

Svi koji se bave pružanjem savjetodavnih usluga raspolažu nekolicinom telefonskih brojeva. Uz pomoć telefonskih brojeva generiraju prihode. Zašto baš tarot telefonski brojevi? Zato što je to najbrži i najjednostavniji način da se dođe do novca i da svi zainteresirani brzo dođu u kontakt sa željenim savjetnikom. Naravno, postoje i drugi oblici komunikacije kao što je chat, konzultacije uživo i slično. No, telefonske linije su za sada dominantan oblik komuniciranja.

Tarot telefonski brojevi u Hrvatskoj

Tarot telefonske brojeve se može ugrubo podijeliti na dvije skupine; jeftine i skupe. Da li je linija jeftina ili skupa ovisi i s kojeg aparata se poziv uspostavlja. Ako se zove s fiksne linije odnosno s običnog telefona, tarifa je jeftinija. Ako se, pak, zove s mobitela tarifa je skuplja. Jedan od poznatijih tarot telefonskih brojeva glasi 064/628-628. Iza njega se nalaze na desetine ezoterijskih savjetnika, poznavatelja raznih tajnih znanja kao što je numerologija, tarot karte, neki oblik astrologije, ji – čing itd.

Tarot telefonski brojevi i njihova nužnost

Kao što je već na početku teksta spomenuto, telefonske linije predstavljaju najefikasniji način da klijent i savjetnik dođu u kontakt jedan s drugim. Da nema telefonskih linija ne bi bilo nemoguće uspostaviti komunikaciju, ali to bi bilo kud i kamo teže. Na ovaj način osoba samo treba telefon uzeti u ruke i u par koraka je u diskretnom kontaktu sa savjetnikom. Diskrecija je još jedna stvar koja je važna u cijeloj priči. Iako postoje tarot telefonski brojevi koji direktno vode u televizijski studio, za vrijeme emitiranja emisije, mnogi ljudi radije koriste običan tarot telefonski broj. Ne žele se izložiti neugodnosti da ih netko od susjeda ili rođaka ili prijatelja prepozna. Zato radije zovu iz udobnosti svoga doma. Na taj način mnogi imaju osjećaj da je savjetnik susjed koji je svratio na kavu.

Tarot telefonski brojevi u utrci s internetom

U današnje vrijeme živjeti bez interneta je gotovo pa nemoguće. U odnosu na druga sredstva za komunikaciju internet postaje sve veći i važniji. Ovaj trend se reflektirao i na pružanje ezoterijskih usluga. Primjerice, pojedine web stranice nude besplatan razgovor sa savjetnikom, druge nude mogućnost postavljanja pitanja putem e-maila itd. Može se očekivati da će se na internetu uskoro početi nuditi neki novi načini komunikacije. Tarot telefonski brojevi, po svemu sudeći, nisu izgubili na važnosti. Internet je i dalje mnogim ljudima “hladan” dok upotrebom telefona dolaze u kontakt s osobom od krvi i mesa. S njima poznatim glasom. Internet nikako da tome doskoči, za sada.