Tarot karte značenje

Tarot karte značenje

Tarot karte značenje karata:

Tarot karte značenje strukture temelji se na osnovi dva koncepta: velike i male Arkane. Njihova suština zasnovana je na određenim elementima koji se mogu odnositi na: zdravlje, ljubav, posao, emocije i našu svakodnevnu energiju. Tarot karte značenje kod svakog pojedinca otkrivaju kvalitete koji mogu biti u sprezi s individualnim osobinama. Tarot karte značenje najprije je podijeljeno na elemente vode, zraka, vatre i zemlje. Unutarnje i duhovne vrijednosti svakog pojedinca mogu se jasno sagledati kroz Tarot karte značenje. Tarot karte značenje u odnosu na jedinstvene simbole predstavljeno je na sljedeći način:

Tarot karte značenje: Budala označava neopreznost, zbunjenost i lakovjernost. Obrnuta karta Budala upućuje na posljedice vlastitog neodgovornog ponašanja i prijevaru.

Tarot karte značenje: Mag označava promjene, neiskrene osobe i opasnosti. Obrnuta karta Mag predskazuje bolesti, opasnosti i neočekivan tijek događaja.

Tarot karte značenje: Visoka Svećenica označava razum, logiku i intuiciju. Obrnuta karta Visoka Svećenica predstavlja nejasne emocije, nedostatak perspektive i skrivene motive.

Tarot karte značenje: Carica odnosi se na skrivene potencijale, obnovu i početak važne poslovne suradnje. Obrnuta karta Carica upućuje na opasnosti i promjenu trenutačne situacije.

Tarot karte značenje: Car predstavlja stabilnost, inicijativu i odlučne akcije. Obrnuta karta Car simbolizira nespremnost da se preuzme inicijativa, nevolje i tlak u ljubavi.

Tarot karte značenje: Svećenik predstavlja skori brak, vjenčanje, pomirenje i blagoslove. Obrnuta karta Svećenik inicira odgodu planiranog vjenčanja, neuspjehe, svađu i varanje.

Tarot karte značenje: Ljubavnici simbolizira ljubavne inicijative, odanost i nove događaje. Obrnuta karta Ljubavnici odnosi se na slabost i ljubavno razočaranje.

Tarot karte značenje: Kočija predstavlja ambicije, razdor i želju za visokom pozicijom. Obrnuta karta Kočija označava protivljenje drugima i neugodne događaje.

Tarot karte značenje: Pravda simbolizira uspjeh nakon mnogobrojnih teškoća, namjere i poštovanje. Obrnuta karta Pravda ukazuje na izostanak uspjeha i pravne – sudske sporove.

Tarot karte značenje: Pustinjak odnosi se na traženje istine, usamljenost i razdoblje tuge. Obrnuta karta Pustinjak simbolizira klevete, izdaju i nevolje.

Tarot karte značenje: Kotač sreće označava radost, dobre prilike, čast i uspjeh. Obrnuta karta kotač sreće upućuje na neprofitabilne poslove i nestabilnost.

Tarot karte značenje: Snaga opisuje hrabrost, pobjedu i energiju zaštite. Obrnuta karta Snaga upućuje na neslaganje, štetu i sukobe s obitelji.

Tarot karte značenje: Obješen čovjek simbolizira žrtvovanje za druge, odricanje i nemogućnost osobe da se odupre utjecajima drugih. Obrnuta karta Obješen čovjek odnosi se na rizike, nepovoljne situacije i neispunjena obećanja.

Tarot karte značenje: Smrt upućuje na kraj jednog ciklusa, transformaciju, loše odnose sa susjedima i opasnost na putovanju. Obrnuta karta Smrt predočava odricanje i uzaludne nade.

Tarot karte značenje: Umjerenost označava dostojanstvo, suzdržanost i prilagodljivost. Obrnuta karta Umjerenost odnosi se na nedostatak kontrole, loše raspoloženje i skrivene namjere.

Tarot karte značenje: vrag se odnosi na mračne sile, uzrujanost i izdaju. Obrnuta karta vrag predočava da je potrebno čuvati se od izdaje i nemoralnog ponašanja.

Tarot karte značenje: Kula predstavlja gubitak tjelesne snage, nedostatak financija i lošu sreću. Obrnuta karta Kula odnosi se na izoliranost, potencijalni odlazak u zatvor i financijski krah.

Tarot karte značenje: Zvijezda odnosi se na prevladavanje prepreka, razrješenje tajne, nove ideje i uspjeh. Obrnuta karta Zvijezda simbolizira tegobu i iznenade događaje.

Tarot karte značenje: Mjesec predstavlja prolazna zadovoljstva, emocionalnost i nesklad. Obrnuta karta Mjesec nagovještava dolazak vijesti i Kratkotrajne bolesti.

Tarot karte značenje: Sunce odnosi se na kreativnost, prijateljstvo i duhovni poticaj. Obrnuta karta Sunce simbolizira preispitivanje vlastitih ciljeva, konflikte i ljutnju.

Tarot karte značenje: Sud simbolizira nagrade i pomoć bliskih osoba. Obrnuta karta Sud označava krivokletstvo na sudu i potencijalne opasnosti.

Tarot karte značenje: Svijet predstavlja sklad, uspješno provedene ciljeve i zadovoljstvo. Obrnuta karta Svijet upućuje na prepreke, neostvarljive želje, tračeve i spletke.

Tarot karte značenje: štapovi – palice odnose se na akciju, snagu, aktivnu energiju i tajne. Obrnute karte štapova u maloj Arkani predočavaju potencijalne opasnosti.

Tarot karte značenje: pehari odnose se na unutarnje stanje osobe, emocije i ljubavne osjećaje. Obrnuta karta pehara upućuje na hirovitost i nestabilnost.

Tarot karte značenje: mačevi simboliziraju mentalno stanje osobe, načela i ideale. Obrnute karte mačeva u maloj Arkani odnose se na nezadovoljstvo i neharmonično djelovanje.

Tarot karte značenje: Pentax označava materijalna usmjerenja, praktičan rad i individualne napore. Obrnuta karta Pentax upućuje na stagnaciju u karijeri, novčane probleme i fizičko nezadovoljstvo.

Tarot karte značenje svih karata u tarotu!